@butrint_official "BUTRINT IMERI" official account ig profile web view

IG posts of butrint_official Showing last 12

OUT NOW

OUT NOW "M'KE RREJT" // LINK NE BIO


6,7K 41,8K

Gjeni personazhin ne foto 🤣 Neser ne ora 19:00,

Gjeni personazhin ne foto 🤣 Neser ne ora 19:00, "M'KE RREJT" 🤫


3,5K 86,3K

Te shtunen ne Kini Events @ Viene, kena me e kalu nje nate 🔥 - instagram on media viewer

Te shtunen ne Kini Events @ Viene, kena me e kalu nje nate 🔥


1,2K 27,3K

14.12.2019 // M'KE RREJT - instagram on media viewer

14.12.2019 // M'KE RREJT


8,7K 116,3K

Urime Dita e Flamurit dhe ditëlindja e komandantit legjendar Adem Jashari! 🇦🇱 Sot, në këtë - instagram on media viewer

Urime Dita e Flamurit dhe ditëlindja e komandantit legjendar Adem Jashari! 🇦🇱 Sot, në këtë 28 nëntor bashkëndjejmë dhembjen me të gjitha motrat e vëllezërit tanë në Shqipëri, të prekur nga tërmetet e njëpasnjëshme që nga dita e martë. Jemi bashkë përherë! ❤🖤


2,9K 118,7K

💉🖤 - instagram on media viewer

💉🖤


7,1K 101,1K

Djalosh Imeri - instagram on media viewer

Djalosh Imeri


7,6K 112,1K

Keto dite... - instagram on media viewer

Keto dite...


4,5K 97,8K

👀 - instagram on media viewer

👀


6,6K 107,1K

Kur po e di qe neser e hane.. - instagram on media viewer

Kur po e di qe neser e hane..


5,1K 103,9K

Good morning 😴 - instagram on media viewer

Good morning 😴


4,6K 107,9K

U prehsh ne paqe gjyshi im i dashur.. - instagram on media viewer

U prehsh ne paqe gjyshi im i dashur..


5,4K 144,6K