#butrintimeri Instagram Hashtag photos and videos

Advertisement
Look at my baby | @butrint_official #butrintimeri #butriors
0

Look at my baby | @butrint_official #butrintimeri #butriors

Bam Bam , Bum Bum
-
@butrint_official @gjikotheflyboy #butriors #butrintimeri #gjiko
26

Bam Bam , Bum Bum - @butrint_official @gjikotheflyboy #butriors #butrintimeri #gjiko

Advertisement
Veq kqyrja ftyren dost | @butrint_official #butrintimeri #butriors
0

Veq kqyrja ftyren dost | @butrint_official #butrintimeri #butriors

Advertisement
New Talent 🤗 | look at his smile | @butrint_official #butrintimeri #butriors
0

New Talent 🤗 | look at his smile | @butrint_official #butrintimeri #butriors

️
#butriors #butrintimeri #18btm
0

#butriors #butrintimeri #18btm

Pjesa 64
Eshte dicka qe ju ecni me shpejt ose vraponi. Por te mos lodhemi kot. Kam vendosur se cilat do te vrapojne ndersa te tjerat do te rrine ulur. Tha mesuesja dhe thjesht buzeqesha. Tani. Emrat qe do te therras dua qe te vijne ketu. Ndersa te tjeret mund te clodhen tek shkallet sepse ju dhe ajri ju lodh. ne pohuam dhe disa nga vajzat rrotulluan syte nga fjalet e zyshesh. Ne fakt zysha jone eshte strikte dhe perdor paksa shume ironin ama aty ku duhet. Deni, Rajli, Amanda, Kristi, Megan dhe...ah po dhe Naomi. Tha zysha dhe vajzat e tjera u ulen. Ne shkuam drejt djemve dhe ata filluan te na shikonin me te tallur. Ndersa disa filluan me shikimet e tyre 
flirteruese. Pra keto jane vajzat qe do te garojne me bishat e mia. Tha mesuesi i tyre. Le te fillojme sepse nuk kam kohe te merrem me fjalet e tuaja. Le te shohim se kush jane me te zote. Ia ktheu zysha jone mesuesit te djemve. Ne rregull. Hugo, Tajler, Derek, Rei, William dhe Serxho. Ejani ketu. dhe djemte erdhen. Dreq. Keto jane te gjithe me muskuj dhe dy here sa ne. Shpresoj qe keto vajza te jene te afta ti mundin. Tani si do ti ndajme. Pyeti zysha. Me jep nje here listen. Tha mesuesi dhe pas disa minutash ai tha.. Atehere kur tju them emrat se si jeni ciftuar..djema jo me mendje te keqe ju lutem....do te rreshtoheni. Si fillim. Megan me Serxhon. Rei me Naomin. William me Kristin. Derek me Amanden. Rajli me Tajlerin dhe Hugo me Denin. Tha mesuesi dhe Tajleri serish qeshi. Me fal mesues mund te jem une me Denin sepse me tha shpar se eshte me e mire se une ne vrapim. Te pakten ta provojme. Tha Tajleri dhe mesuesi ra dakort. U ktheva nga vajzat dhe i thashe.. Duhet qe te fitoni. Mund ti kafshoni ti kapni prej flokesh rruges nuk dua tja di. Vetem fitoni qe ta mbyllin gojen dhe mos thojne me qe ne nuk jemi te afta per ndonje gje. Vajzat pohuan dhe u vendosem ne rralle. Do te shkonim deri tek porta e futbollit dhe do te ktheheshim serish. Gjithsej duhet te benim 800 metra. #vazhdon
2

Pjesa 64 Eshte dicka qe ju ecni me shpejt ose vraponi. Por te mos lodhemi kot. Kam vendosur se cilat do te vrapojne ndersa te tjerat do te rrine ulur." Tha mesuesja dhe thjesht buzeqesha. "Tani. Emrat qe do te therras dua qe te vijne ketu. Ndersa te


🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚 𝙫𝙞𝙙𝙚𝙤 𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 @seriale.humoristike_ 𝓅𝑒𝓇 𝟪𝓀
𝕾𝖊𝖗𝖎𝖆𝖑𝖊.𝖍𝖚𝖒𝖔𝖗𝖎𝖘𝖙𝖎𝖐𝖊_
 #gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #mozzikfans #butrintimeri #dafinators #dafinazeqiri #kidators #luanator #diaspora #humorshqip #babastars #butriors #kosovo #albania
0

🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚 𝙫𝙞𝙙𝙚𝙤 𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 @seriale.humoristike_ 𝓅𝑒𝓇 𝟪𝓀 𝕾𝖊𝖗𝖎𝖆𝖑𝖊.𝖍𝖚𝖒𝖔𝖗𝖎𝖘𝖙𝖎𝖐𝖊_ #gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #mozzikfans #butrintimeri #daf

🤣🤣🤣 Për më shumë follow
•@komentet_epike
Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM
- -
-
#macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #loredana #loredanafans #loredanator #noizy #noizy #enca #butrintimeri #butrint #butrintfans #ledri #ledrivula #dualipa #ritaora #marina #luanavjollca
0

🤣🤣🤣 Për më shumë follow •@komentet_epike Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM - - - #macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #lor

🥺
~
~
#butrintimeri #butrint #butriors
0

🥺 ~ ~ #butrintimeri #butrint #butriors


#sditybeofficialteam
1

#sditybeofficialteam

🤣🤣🤣 Për më shumë follow
•@komentet_epike
Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM
- -
-
#macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #loredana #loredanafans #loredanator #noizy #noizy #enca #butrintimeri #butrint #butrintfans #ledri #ledrivula #dualipa #ritaora #marina #luanavjollca
1

🤣🤣🤣 Për më shumë follow •@komentet_epike Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM - - - #macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #lor

My babe
-
@butrint_official #butriors #butrintimeri
12

My babe - @butrint_official #butriors #butrintimeri

She is so cute
•
@butrint_official #butriors #butrintimeri @nimo
4

She is so cute • @butrint_official #butriors #butrintimeri @nimo

🤣🤣🤣 Për më shumë follow
•@komentet_epike
Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM
- -
-
#macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #loredana #loredanafans #loredanator #noizy #noizy #enca #butrintimeri #butrint #butrintfans #ledri #ledrivula #dualipa #ritaora #marina #luanavjollca
0

🤣🤣🤣 Për më shumë follow •@komentet_epike Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM - - - #macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #lor

@ligjet_per_rrugen ‍️
1

@ligjet_per_rrugen ‍️

🤣🤣🤣 Për më shumë follow
•@komentet_epike
Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM
- -
-
#macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #loredana #loredanafans #loredanator #noizy #noizy #enca #butrintimeri #butrint #butrintfans #ledri #ledrivula #dualipa #ritaora #marina #luanavjollca
2

🤣🤣🤣 Për më shumë follow •@komentet_epike Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM - - - #macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #lor

🤣🤣🤣 Për më shumë follow
•@komentet_epike
Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM
- -
-
#macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #loredana #loredanafans #loredanator #noizy #noizy #enca #butrintimeri #butrint #butrintfans #ledri #ledrivula #dualipa #ritaora #marina #luanavjollca
1

🤣🤣🤣 Për më shumë follow •@komentet_epike Nëse edhe ti ke biseda të tilla na dërgoni në DM - - - #macedonia #kosovo #albania #shqiperia #pristina #fero #ferofera #rina #rinators #rinafans #tayna #taynator #mozzik #mozzikfans #getinjo #getinjofans #lor


-#butriors #butrintimeri 
@butrint_official 🥂
32

-#butriors #butrintimeri @butrint_official 🥂


🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚 𝙫𝙞𝙙𝙚𝙤 𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 @seriale.humoristike_ 𝓅𝑒𝓇 𝟪𝓀
𝕾𝖊𝖗𝖎𝖆𝖑𝖊.𝖍𝖚𝖒𝖔𝖗𝖎𝖘𝖙𝖎𝖐𝖊_
 #gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #mozzikfans #butrintimeri #dafinators #dafinazeqiri #kidators #luanator #diaspora #humorshqip #babastars #butriors #kosovo #albania
1

🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚 𝙫𝙞𝙙𝙚𝙤 𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 @seriale.humoristike_ 𝓅𝑒𝓇 𝟪𝓀 𝕾𝖊𝖗𝖎𝖆𝖑𝖊.𝖍𝖚𝖒𝖔𝖗𝖎𝖘𝖙𝖎𝖐𝖊_ #gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #mozzikfans #butrintimeri #daf

O zemra jemmm ️️️️️ @butrint_official 
#butrintimeri #butrinttors
0

O zemra jemmm ️️️️️ @butrint_official #butrintimeri #butrinttors

hi‍️
@gugidjellza 🦋
/repost this on story/
{liked}
13

hi‍️ @gugidjellza 🦋 /repost this on story/ {liked}

Nuk i ngjan fare 🤣
🅻🅸🅺🅴/🅵🅾🅻🅻🅾🆆 për më shumë Fakte dhe Kuriozitete çdo ditë 

 @fakte_kuriozitete.al 

@fakte_kuriozitete.al ️ @fakte_kuriozitete.al
️ @fakte_kuriozitete.al @fakte_kuriozitete.al
️ @fakte_kuriozitete.al @fakte_kuriozitete.al
️ @fakte_kuriozitete.al @fakte_kuriozitete.al
 #thenie  #theniemotivuese #motivim #kuriozitete #albanian #albania #shprehje #luanator #encatics #noizy #zinzin #dhuratadora #kuqezi  #shqiperi #kosova #shqip #taynator #tirana #prishtina #kosovo #dafinators #durres #butriors #thenjeteshpirtit #fakteinteresante_ #kidator #ledrivula #zinzin #butrintimeri #xhensilator #fakte
3

Nuk i ngjan fare 🤣 🅻🅸🅺🅴/🅵🅾🅻🅻🅾🆆 për më shumë Fakte dhe Kuriozitete çdo ditë @fakte_kuriozitete.al @fakte_kuriozitete.al@fakte_kuriozitete.al@fakte_kuriozitete.al @fakte_kuriozitete.al@fakte_kuriozitete.al @fakte_kuriozitete.al@fakte

Pjesa 63
E kush tjeter mund te ishte pervec Tajlerit. Ai po qeshte me nje na shoket e tij. Rajli me kapi nga shpatulla dhe me tha te qetesohesha. Por zbrita nga shkallet dhe vura topin ne toke. Bera tre hapa mbrapa dhe eca shpejt dhe i gjuajta. Tajleri ishte duke qeshur dhe nuk e kishte mendjen se nje top kishte vendosur si destinacion pjesen e tij te preferuar qe te ulej. Besoj se e kuptoni se ku ndodhet vendi qe nuk shkelqen dielli. Epo fiks aty ku pas disa sekondash ky top do shkonte. Dhe ne ate sekond topi arriti destinacionin e tij. Mu ne qender. Tajlerit i ndali e qeshura dhe u ul ne gjunje. Ne fytyre u skuq dhe u shtri ne toke. Kete here e kisha une rrallen te qeshja por se di pse nuk po qeshja dot. Ndoshta sepse Tajleri nuk po merrte fryme. Dreq. Ti kete dhimbur aq shume? Epo ne fakt neper filma thojne qe te dhemb shume por kaq shume saqe ai po qendronte me shume se gjashte minuta aty i shtrire ne toke. Djemte e tjere ishin mbledhur afer tij. Disa po qeshnin te tjeret ishin te shqetesuar ne qofte se thesari i tij po i dhimbte me apo jo. Ndoshta duhet te arratisem nga ky vend qe tani. Te shperngulem ne spanje dhe te ndryshoj indetitetin tim. Vetem sepse Tajleri u ngrit ne kembe mori fryme thelle dhe u drejtua per tek une...dreq. Shpresoj qe vdekja te mos dhembe kaq shume. Tajleri po vinte drejt meje me nje fytyre te skuqur dhe te terbuar. Por per fatin tim te mire zysha erdhi ne kohe. Ajo ndaloi para Tajlerit dhe ai thjesht me pa me nje shikim vdekjeprures. Ne fakt ne qofte se shikimi do te vriste me shume mundesi un jo qe do te ndodhesha shtate metra nen toke por mund te kisha perfundur deri tek berthama e tokes. Po aq vdekjeprures. Tajler ka ndonje gje qe ju shqeteson. Tha zysha jone. Jo..ne fakt tha mesuesi jone qe te benin nje gare vrapimi midis cunave dhe ju vajzave. Tha ai duke me pare mua drejt e ne sy. Ne fakt mendim i mire. Thuaj mesuesit qe jam dakort. Tha ajo dhe Tajleri me dha nje shikim te fundit djallzor. Tani dua qe te gjithe te marrin pjese por e di se gjysma nga ju nuk e ka provuar ndonjehere vrapin ne jeten tuaj.
#vazhdon
2

Pjesa 63 E kush tjeter mund te ishte pervec Tajlerit. Ai po qeshte me nje na shoket e tij. Rajli me kapi nga shpatulla dhe me tha te qetesohesha. Por zbrita nga shkallet dhe vura topin ne toke. Bera tre hapa mbrapa dhe eca shpejt dhe i gjuajta. Tajle


#sditybeofficialteam
4

#sditybeofficialteam

Per biseda t'forta follow faqen mat mir @llafexhit
1

Per biseda t'forta follow faqen mat mir @llafexhit

he will be a great dad🥺
-
#butrintimeri #butriors
0

he will be a great dad🥺 - #butrintimeri #butriors

Pa ty jeten nuk e du xhanëm @butrint_official #butriors #lindabutrios #butrintimeri
0

Pa ty jeten nuk e du xhanëm @butrint_official #butriors #lindabutrios #butrintimeri

Kha he is going to kill me🥰 @butrint_official #butrintimeri #butriors
9

Kha he is going to kill me🥰 @butrint_official #butrintimeri #butriors

Load More